0:00
0:00
Available only on Chrome.
Comenzi: play, next, previous, stop, replay, replay all

Despre VoiceNews

VoiceNews.ro este un proiect finanțat prin Digital News Innovation Fund (DNI) al Google și vrea să facă știrile accesibile oamenilor care nu au timp să urmărească surse multiple, să verifice cât de adevărată sau îndoielnică este o informație și mai ales nu vor să navigheze printr-o multitudine de date irelevante. Așa că voicenews.ro îți promite știri scurte, sub forma unor titluri informative și cât mai descritive (fără click bait) și cu o sursă verificată de unde poți obține mai multe detalii. Toate știrile îți sunt accesibile în format audio sub forma unei voci prietenoase. Asta pentru ca să le poți afla primul, în mișcare, atunci când ai nevoie.

În perioada următoare, VoiceNews.ro se va dezvolta pentru a acoperi toate regiunile României astfel încât să-ți ofere știri relevante pentru zona în care te afli. Iar atunci când se întâmplă ceva cu adevărat imporant, îți vom da o alertă sub formă de push notification.

Site-ul VoiceNews.ro este doar prima etapă a acestui proiect, fiind punctul de pornire al platformei care aduce News for The New Generation.

Urmărește VoiceNews pe Facebook, VoiceNews pe Twitter și VoiceNews pe G+ pentru a te putea bucura primul de acces la următoarele etape ale proiectului.

Proiectul este propus de echipa Europa FM.