0:00
0:00
Available only on Chrome.
Comenzi: play, next, previous, stop, replay, replay all

Despre VoiceNews

VoiceNews.ro este un proiect finanțat prin Digital News Innovation Fund (DNI) al Google și vrea să facă știrile accesibile oamenilor care nu au timp să urmărească surse multiple, să verifice cât de adevărată sau îndoielnică este o informație și mai ales nu vor să navigheze printr-o multitudine de date irelevante. Așa că voicenews.ro îți promite știri scurte, sub forma unor titluri informative și cât mai descriptive (fără click bait) și cu o sursă verificată de unde poți obține mai multe detalii.

Toate știrile îți sunt accesibile în format audio sub forma unei voci prietenoase. Asta pentru ca să le poți afla primul, în mișcare, atunci când ai nevoie.

În perioada următoare, VoiceNews.ro se va dezvolta pentru a acoperi toate regiunile României astfel încât să-ți ofere știri relevante pentru zona în care te afli. Iar atunci când se întâmplă ceva cu adevărat imporant, îți vom da o alertă sub formă de push notification.

Site-ul VoiceNews.ro este doar prima etapă a acestui proiect, fiind punctul de pornire al platformei care aduce News for The New Generation.

Urmărește VoiceNews pe Facebook și VoiceNews pe Twitter pentru a te putea bucura primul de acces la următoarele etape ale proiectului.

Proiectul este propus de echipa Europa FM.

Download VoiceNews.ro

VoiceNews.ro este disponibil gratuit în Google Home, pe smartphone Android, terminale cu IOS și Smart TV Android.

Cum sunt regiunile definite pe VoiceNews.ro

VoiceNews.ro în presă

PRO TV: VoiceNews.ro este un proiect dezvoltat de echipa Europa FM și reprezintă pasul următor în materie de știri, fiind o platformă în care totul este scurt și la obiect, dar mai ales este pregătit pentru integrarea cu dispozitive smart care pot fi controlate prin intermediul vocii. Proiectul a fost dezvoltat prin Digital News Innovation Fund (DNI).

Newsweek România:  Într-o piață media asaltată de tot mai multe surse greu de verificat, fake news și timp din ce în ce mai limitat pentru a confrunta informațiile, o nouă platformă oferă știri verificate din surse de încredere, accesibile de pe calculator, mobil, smartTV, smart speaker sau orice alt dispozitiv smart care poate fi controlat prin voce…

Wall-Street.ro: “News for the new generation” înseamnă că platforma ține pasul cu noile tehnologii. Pe lângă controlul vocal, platforma livrează știrile importante rapid prin tehnologia Text To Speech (TTS).

AvocatNet.ro: VoiceNews.ro se adresează oamenilor care nu au timp să consulte mai multe surse pentru a găsi informația completă și verificată, așa că jurnaliștii din spatele platformei fac această analiză și recomandă o sursă de încredere pentru fiecare subiect

New Money: Voicenews.ro reprezintă pasul următor în materie de știri, fiind o platformă în care totul este scurt și la obiect și mai ales este pregătit pentru integrarea cu dispozitive Smart care pot fi controlate prin intermediul vocii.

Ziare.com: Fie că este accesată vocal plaforma sau tradițional, în aplicația VoiceNews.ro sau prin www.voicenews.ro informația este accesibilă într-un scurt rezumat de cel mult 1-2 paragrafe și un titlu mereu informativ.

Start-Up.ro: VoiceNews.ro este un nou site de știri curatoriate, dar care vrea să răspundă nevoilor noii generații. VoiceNews.ro oferă un rezumat scris, dar și audio, al știrilor preluate din surse verificate.